Brudehuset logo sort
Øredobber på utstilling

FAQ

Brudehuset Tromsø – Ofte stilte spørsmål

BOOK TIME
Hva koster en brudekjole?
Vi tar alltid utgangspunkt i ditt budsjett og den prisklassen du kjenner deg komfortabel med. Våre brudekjoler kommer i ulike prisklasser->.

Hvor mange kan være med på kjolevisning?
Nå i koronatiden kan den kommende brud ha med seg to gjester.  I normaltider har vi satt en grense på fire stykker. Dette er fordi vi opplever at bruden har den beste opplevelsen med en liten gruppe. Det er lettere å få respons og gode tilbakemeldinger når det ikke er så mange til stede.

Har dere kjolen på «dette» bildet?
Om vi ikke har så kan vi hjelpe med å finne en som ligner den du har funnet et bilde av. Våre kjoler er alltid originale og ikke kopier, dette kan du blant annet se på kvalitet og pris.

Hvilke kjolestørrelser har dere?
Vi har et bredt utvalg og kan bestille kjoler i opptil størrelse 62. Kropper kommer i alle fasonger. Alle bruder har sine unike kroppsmål. Vi tilpasser derfor brudekjole etter dine mål. Tilpasning av kjolen er ikke inkludert i brudekjolens pris. Til informasjon vil prøvemodellene vi har i brudesalongen variere i størrelser opp til 22.

Har dere syerske og skredder i butikken?
Vår egen syerske ordner så langt det lar seg gjøre. Vi har dessuten gode avtaler med gode skreddere, så om vi ikke har kapasitet selv, så ordner vi skredder til deg.

Koster det noe for en prøvetime?
Prøvetimer mellom 10:00 og 16:00 er gratis. Våre prøvetimer fra kl 16:00 koster kr 400.- det samme gjør alle prøvetimene på lørdager, kr 400.-
Grethe tar mål av bruden
Grethe demonstrere lengden på sløret
Hvilken farge har dere på brudekjolene?
Alle kjolene våre kan skaffes i hvit og off-white/ivory. Flere av våre brudekjoler leveres også i rosa nyanser, nude/sand eller champagne.

Har dere store størrelser?
Ja, alle våre leverandører har størrelser opptil 62. I tillegg har vi kolleksjonen Silhouette fra Romantica of Devon som kun designer +size kjoler.

Hvilket undertøy skal jeg ha på meg på prøvingen?
Ha på lyst undertøy som løfter og gir god støtte.

Selger dere undertøy?
Nei, men det er mange gode undertøysforretninger i Tromsø, og vi kan gi deg tips og råd om hvilket undertøy du burde ha til din kjole.

Hvor lenge før bryllupet burde jeg ha funnet en kjole?
Det er lurt å være ute i god tid, og 6 -8 måneder før bryllupet er en gylden regel hos oss.

Serverer dere champagne?
Vi har dessverre ikke skjenkebevilgning. Men vi vet at mange av våre kunder drar rett fra prøving hos oss for å feire med bobler et annet sted. Husk å bestille bord på brudens favorittsted!

Hvordan skal jeg betale for kjolen?
Når brudekjolen bestilles betales et depositum. Restbeløpet betales når kjolen kommer. Har du behov for det kan vi ordne en betalingsplan på restbeløpet.Har vi kjolen i butikken og du velger å kjøpe den, betales den eller vi kan sette opp en betalingsplan.

Kontakt oss i dag.

Klar for å finne din kjole?

ORDINÆRE ÅPNINGSTIDER
Våre åpningstider er veiledende. Vi holder åpent etter booking og avtale.

Vår bookingside er alltid oppdatert med tilgjengelige prøvetimer. Finner du ikke ledig tid på ønsket tidspunkt, eller bare vil komme for en titt? Ta kontakt med oss på telefon 77 65 12 00.

Vi ser frem til å hjelpe deg!

BOOK TIME

Skippergata 34
9008 Tromsø

Tlf: 77 65 12 00

Åpningstider:
Mandag: 10.00 - 18.00
Tirsdag: 10.00 - 16.30
Onsdag: 10.00 - 16.30
Torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 16.00
Lørdag: 10.00 - 16.00

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Webløsning av ITKOMET