Brudehuset logo sort
Brud leter gjennom kjolene på hengerene

Finn din unike
brudekjole

Brudehuset Tromsø hjelper deg å finne din drømmekjole. Vi har et stort utvalg unike brudekjoler i flere forskjellige stiler. Brudekjolene kommer i både små og store størrelser, slik at du er garantert å finne en kjole som passer til akkurat deg.

BOOK TIME
Å finne den rette brudekjolen er noe du som oftest bare gjør en gang i livet. Derfor er det viktig for oss at du føler at du er hovedpersonen den stunden du er hos oss.
Brud sitter i sofa inne i butikken
Grethe demonstrere lengden på sløret
Å lete etter den perfekte kjolen skal være en fin opplevelse. Hos oss tar du av deg skitne sko og hverdagsstress med det samme du kommer inn døra. Nå er det ren lykke og hvite brudekjoler du skal konsentrere deg om. Sammen finner vi den rette kjolen som er deg, den som gjør at du skinner.

Prisvinnende brudekjolemerker

Hos oss finner du kvalitetsbrudekjoler fra prisvinnende brudekjolemerker. Vi fører blant annet merker som Maggie Sottero, Stella York og Rebecca Ingram. Ved to anledninger har Brudehuset Tromsø vært nominert til «Årets brudesalong, Norge». Det er vi veldig stolt over. Bruder fra hele landet kommer til oss for å finne den rette kjolen.

Kjole fra Sincerity

Sincerity by Justin Aleksander

Klassiske tidløse og romantiske kjoler med flott passform. God kvalitet og utvalg i en moderat prisklasse.

Model viser frem bryllupskjole utendørs. Kjole fra Maggie Sottero.

Maggie Sottero

Dette er glamorøse, moderne og eksklusive kjoler med en unik oppbygging. Årets kolleksjon er designet for å gi bruden mulighet for å skape sin egen personlige stil, og mulighetene er nesten uendelige. Du kan ha ønsker om armer eller stropper, blonde eller glitter, bare et enkelt skjørt, eller kanskje du vil ha lengre eller kortere slep? Vi finner din helt egne stil, og designer sammen med deg, akkurat det du vil ha.

Kjole fra Rebecca Ingram

Rebecca Ingram

Her har du lillesøstera til den glamorøse Maggie Sottero. Kjolene er ungdommelige og feminine med en utmerket passform til budsjettvennlige priser.

Model i kjole fra Stella York

Stella York

Super passform uansett størrelse, og et stort utvalg i romantiske og feminine kjoler. Stelle York passer for alle typer brud og bryllup, avslappet, tradisjonell eller for en prinsesse. Du som brud vil føle deg feminin i disse kjolene.

Model utprøver bryllupskjole

Bianco Evento

Budsjettvennlige kjoler av høy kvalitet, med et moderat og moderne design. Det enkle designet gjør at kjolene kjapt kan få en personlig stil ved å tilføre belter, bolero, vester, blonde og glitter, eller du kan beholde kjolen stilfull og enkel.

Kontakt oss i dag.

Klar for å finne din kjole?

ORDINÆRE ÅPNINGSTIDER
Våre åpningstider er veiledende. Vi holder åpent etter booking og avtale.

Vår bookingside er alltid oppdatert med tilgjengelige prøvetimer. Finner du ikke ledig tid på ønsket tidspunkt, eller bare vil komme for en titt? Ta kontakt med oss på telefon 77 65 12 00.

Vi ser frem til å hjelpe deg!

BOOK TIME

Skippergata 34
9008 Tromsø

Tlf: 77 65 12 00

Åpningstider:
Mandag: 10.00 - 18.00
Tirsdag: 10.00 - 16.30
Onsdag: 10.00 - 16.30
Torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 16.00
Lørdag: 10.00 - 16.00

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Webløsning av ITKOMET